#nauruonvaluuttaa

Peremmälle vaan, täällä on käynnissä riemun vallankumous. Todistaaksemme naurun arvokkuuden, sinulla on mahdollisuus saada limonådia eurojen sijaan nauramalla.

1.

Yritä nauraa kymmenen sekuntia putkeen

2.

Jaa video syötteeseen tai storyyn Instagramissa tai TikTokissa

3.

Merkitse julkaisuun #nauruonvaluuttaa @Trocadero_limonadi (Tiktok / Instagram) 

Kaikki naurut ovat arvokkaita ja myös tekonaurut sallitaan.

NAURAJIEN KESKEN ARVOTAAN VUODEN TROCADERO-LIMONÅDIT.

Seuraa Trocaderon Instatiliä ja Tiktok-tiliä, niin tiedät miten haaste etenee ja pysyy hymy herkässä.

Siirry nauramaan:

TROCADERON NAURU ON VALUUTTAA -ARVONNAN SÄÄNNÖT JA OSALLISTUMISOHJEET

1. Arvonnan järjestäjä

Spenders International Ab sivuliike Suomessa
Y-tunnus: 3283500-2

2. Kuka voi osallistua

Kaikki Suomessa asuvat yli 13-vuotiaat voivat ottaa osaa arvontaan Tiktokissa ja Instagramissa, poikkeuksena Spendurps Internationalin henkilökunta ja tämän arvonnan järjestelyihin muuten osallistuneiden yritysten henkilöt.

3. Milloin arvontaan voi osallistua

Arvontaan voi osallistua 20.6.-31.7.2023

4. Miten arvontaan voi osallistua

Voit osallistua arvontaan yrittämällä nauraa 10 sekuntia putkeen ja jakamalla video syötteeseen tai storyyn Instagramissa tai TikTokissa ja merkitsemällä kuvaan #nauruonvaluuttaa @Trocadero_limonadi (Instagram) / @Trocadero_limonadi (TikTok).  Osallistumalla arvontaan annat luvan järjestäjälle repostata/tikttokata tai lisätä Trocaderon stooreihin parhaimmat naurut.

5. Voittaja

Palkinnon arvonta suoritetaan arvonta-ajan päätyttyä 15.8. mennessä. Arvonta suoritetaan kilpailun järjestäjän tai järjestäjän kumppaneiden toimesta. Voittajat ilmoitetaan Trocaderon Instagram-tilillä sekä voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä Instagram-tilillä ja Tiktokissa. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 22.8.2023 mennessä, arvotaan uusi voittaja. Henkilötietoja käsitellään vain arvontaa ja voiton luovuttamista varten. Osallistumalla tähän arvontaan osallistuja myöntää järjestäjille oikeuden käyttää voittajan nimeä eri kanavissa ilman eri suostumusta tai korvausta.

6. Palkinto

Arvomme kaksi (2) palkintoa, yksi TikTokissa ja yksi Instagramissa. Palkinto on Trocadero-limonadia vuodeksi eli yhteensä 53 litraa, sillä tilastojen mukaan suomalainen juo vuodessa keskimäärin  noin 53 L virvoitusjuomia per capita. Palkinto voidaan toimittaa vain Suomen sisällä. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

7. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron voittopalkinnoista. Tiktok ja Instagram eivät ole osallisena arvonnassa. Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa palkinnon toimittamisen esteistä. 


8. Muut ehdot

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvonnan sääntöjä sekä osallistumiskanavan omia käyttöehtoja. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä virheelliset, sopimattomat tai sääntöjen vastaiset osallistumiset.